donderdag 7 juli 2011

Geslaagd

De vakantie is hier begonnen deze week dus ik heb lekker 6 weekjes vrij. Afgelopen weekend heb ik de pc van Agim gekregen want hij heeft een nieuwe imac gekocht. Zijn oude pc heeft hij nog geen jaar geleden in elkaar gezet dus is nog bijna nieuw en ik ben er heel blij mee. Zelf had ik een hele oude en die was zooooooo langzaam. Nu heb ik alles van de oude naar de nieuwe pc gezet maar ben alle emailadressen vergeten :( en omdat er onderdelen van de pc weer zijn gebruikt om een andere sneller te maken ben ik ze kwijt. Niks meer aan te doen dus. Ook zit ik al 2 dagen met de kat bij de dierenarts want hij wil niet meer eten en drinken vanaf afgelopen maandag. Vandaag bloed geprikt voor onderzoek en moet morgen weer terug voor vocht toe te dienen en de bloeduitslag. Dus mijn vakantie is een beetje rommelig begonnen.
Dit kaartje heb ik al een tijdje geleden gemaakt voor Claire (zij heeft stage gelopen bij mij), omdat ze geslaagd is voor haar diploma, maar nog geen tijd gehad om het te plaatsen.

1 opmerking:

Scrappingann zei

Hallo Wil,
Wat een schattig kaartje is dit geworden, ik kwam jou tegen op de Candy verloting bij Diny en nieuwsgierig als ik ben ga ik dan eens rond snuffelen.
Ik ben volger van je geworden en zou het leuk vinden als je ook eens bij mij komt kijken en eventueel volger wilt worden.

Het is al enige tijd geleden dat je dit op je blog hebt geplaatst, maar toch voorzichtig de vraag hoe het met de kat gaat?
Groetjes van Anja / Scrappingann